Професионални фризьорски марки

ШАМПОАН ЗА КОСА МАНГО / АЛОЕ ВЕРА 1000мл

Шампоан за коса с  манго и Алое вера 1000мл.

Подходящ за ежедневна употреба.

20,00 лв.