Професионални фризьорски марки

Професионални фризьорски марки

МЕНЮ

БАЛСАМ ЗА КОСА АЛОЕ /ПАНТЕНОЛ 1000мл

22,00 лв.

Професионален балсам с Алое и Пантенол.

Формула с Алое,Пантенол и Ленено семе.

Хидратантен.